• Isnin - Jumaat 8.30 pagi - 5.30 petang
  • + 604 - 444 6636
  • Bahasa :
  • Melayu
  • English
  • Isnin - Jumaat 8.30 pagi - 5.30 petang
  • + 604 - 444 6636

Tentang kami

Selamat Datang ke Secret Barn

Latar Belakang

Diasaskan pada tahun 2012, Secret Barn telah berkembang menjadi pembekal bahan semula jadi untuk utara Semenanjung Malaysia. Secret Barn menyasarkan semua bahan bebas daripada bahan kimia dan pengawet. Kesemua produk terdiri daripada sumber semula jadi seperti serbuk pisang muda, serbuk ubi keledek oren dan ungu, serbuk labu dan pelbagai hasil tanaman tempatan lain. Secret Barn sentiasa berusaha untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi. Selain itu, produk kami mendapat pengiktirafan Halal JAKIM dan akreditasi MESTI dari KKM.

Misi Kami

“To be Number ONE Ingredient Supplier Globally by 2020 “

2013
Permulaan
Semuanya bermula dengan visi kami yang ingin berkongsi rahsia dan kelebihan bahan semula jadi tempatan. Secret Barn pada asalnya menggunakan khidmat teknologi canggih dari Universiti Sains Malaysia. Kejayaan Secret Barn bermula daripada satu sumber alam semula iaitu serbuk daripada buah pisang yang sangat membantu pengguna yang mempunyai masalah sembelit, diabetes dan sangat bagus untuk para atlit.
2013
2015
Berkembang Pesat
Kini Secret Barn berkembang pesat untuk mendapatkan lebih banyak pengiktirafan. Kami sentiasa menjalankan ujikaji untuk menambah baik dan menghasilkan lebih banyak produk yang berkualiti. Secret Barn juga telah berjaya mengeluarkan serbuk daripada pelbagai jenis hasil semula jadi termasuk lobak merah, brokoli, kacang hijau dan jagung.
2015
2017
Peningkatan Kualiti Produk
Kami berikrar untuk menghasilkan produk yang yakin berkesan dan dapat membantu pengguna. Secret Barn juga sentiasa menyelia dengan ketat proses pemilihan bahan untuk menjamin kualiti produk sentiasa ditahap optimum.
2017

Team Kami

Kami yakin kesepakatan dalam perniagaan membolehkan kami untuk berkembang lebih pesat. Sikap toleransi dan semangat bekerjasama dalam pasukan amat dititikberatkan di Secret Barn.

Perlukan Bantuan?
Chat Kami Sekarang